my adorable friends

ويقول المثقفون


Lihatlah di sekeliling kamu dan teguhkan pendirianmu, sepanjang hidup dan usiamu jangan mudah berputus harapan, senyum yang kau berikan dan air mata yang kau titiskan, simpan…jadikan tauladan, segala yang kau pandang dan dengar, simpan…buat pedoman


Makna Kebahagiaan..
Kebahagiaan itu diibaratkan seperti sebatang pohon yang rendang, tempat tumbuhnya adalah jiwa dan perasaan kemanusiaan, ketakwaan kepada Allah adalah merupakan air, udara dan cahaya yang membantu pertumbuhannya
Yusuf al-Qardawi


anda juga ingin mengetahui yang lain?

Related Posts with Thumbnails

Tuesday, December 15, 2009

harta terbaru




best gile dapat window 7...cantik lak die punye layout...

Tuesday, December 1, 2009

bunga kunyit..fist time kita tengok..cantik dan pelik


makan us pizza kat carrefour dataran pahlawan

American ice tea..
pizza macho m.lover..ok la tapi takleh fight hawaiian chiken pizza hut
mushroom soup yang best sgt...ni lebih sedap dari pizza hut
lasagna beef..huh sodap..advanced you..
garlic twist..sedap juga rasa bawang putih heheehe
Newyork Wings..sedap..sedap..

eye off malacca dan panorama indah air di persisiran taman rempah melaka







cantik kan..tapi photo tak berapa nak clear la sbb jauh ..

Saturday, November 7, 2009

bestnye belimbing dan anggur baldu..


penyampaian sijil di everly hotel tanjung kling


antara meal yg di sediakan hotel



sedap dan meyelerakan..

kenangan di class jahitan


lukis pola baju


alat tulis dan tool box..nampak tak minyak cap kapak..pening dan stress woo

cikgu rapiah..menung ape tu?..cikgu ni ada tailor di qafa indah merlimau..sporting sgt



mesin ni highspeed..kalau silap tekan sampai ke pahang..

teman sebilik..kakak kesayangan..walaupun hanya seminggu tapi rapat macam adik beradik.. kak indun dan kak aishah..nampak mcm tailor yg berjaya tak?

penerangan dari cikgu rapiah..

melangkahkan kaki ke grand hotel continenetal

permandangan dari bilik..nampak tak putra specialist?
barang mandian..bukan pakai pun..saje kenang kenangan
kad makan..kalau tak lapar..
kunci bilik..jom masuk..
katil sebelah tingkap..sejuk
masa utk tengok tv terhad dengan class..terlepas la cerita taiwan kegemaran ku love in vineyard di 8tv..huhuhu
taklimat dari Hj Harun..sporting gile..

persiapan krusus jahitan di hotel grand continental melaka

bukan nak lari rumah...

Friday, October 30, 2009