my adorable friends

ويقول المثقفون


Lihatlah di sekeliling kamu dan teguhkan pendirianmu, sepanjang hidup dan usiamu jangan mudah berputus harapan, senyum yang kau berikan dan air mata yang kau titiskan, simpan…jadikan tauladan, segala yang kau pandang dan dengar, simpan…buat pedoman


Makna Kebahagiaan..
Kebahagiaan itu diibaratkan seperti sebatang pohon yang rendang, tempat tumbuhnya adalah jiwa dan perasaan kemanusiaan, ketakwaan kepada Allah adalah merupakan air, udara dan cahaya yang membantu pertumbuhannya
Yusuf al-Qardawi


anda juga ingin mengetahui yang lain?

Related Posts with Thumbnails

Friday, April 30, 2010

Lee Ji-hoon (이지훈)


web site Lee Ji-hoon (이지훈)
http://www.leejeehoon.co.kr/


video

Sunday, April 25, 2010

photo dengan pelbagai effects


anda suka create photo dalam effect yang menarik cth framenya cantik cantik
mudah sahaja
cuba anda layari sebahagian laman web ini



www.picjoke.com
laman web ini memberikan effect yang cukup menarik terdapat pelbagai frame untuk anda semadikan photo anda
cuma klik pada effects by date dan pilih barisan no yang anda rasa memberikan effects yang cantik
www.wishafriend.com
web ni menawarkan pilihan menu yang pelbagai
anda boleh klik ke photo fun dan pilih photo effects,anda akan gembira bila melihat pelbagai kuntuman bunga yang bakal menghias wajah anda
www.photofunia.com
web ini selalu saya kunjungi,banyak sangat effect yang cantik,photo pun besar bila create photo yang kita inginkan dengan perlbagai frame
betul..photo kita akan nampak luar biasa
www.befunky.com
wow..laman web ini juga menarik
photo anda akan jadi lebih gorgeous ada juga 3d..
pasti anda akan berpuas hati..dengan laman web ini

Saturday, April 24, 2010

cantik di hujung jari


anda ingin kelihatan cantik dan sihat?



www.basicbeautyllc.com
Laman web Basic Beauty LLConline ini memberi banyak tips bukan sahaja dari produk produk yang di ketengahkan tetapi nada juga boleh membeli produk kecantikan antrabangsa secara on -line
Antara produk produk yang di tawarkan adalah rangkaian penjagaan rambut,kuku,perawatan tubuh dan lain lain produk kecantik berjenamawww.hairboutiqe.com
Laman web ini pula banyak membantu pengunjungnya untuk memilih produk produk penjagaan rmabut yang bersesuaian,selain itu terdapat juga banyak tips serta kaedah penjagaan rambut yang betul turut di sertakan
Oleh itu sekiranya anda mementingkan penampilan diri,terutamanya gaya rambutmu pasti kan laman web ni kamu kunjungi
tak rugi tau...
www.sallybeauty.com
Dalam laman web ini pula anda berpeluang mengetahui lokasi salun salun popular antarabangsa serta dapat bersoal jawab mengenai pelbagai persoalan sekitar kecantikan dari hujung rambut sehinggalah hujung kaki
best!
www.womanfitness.net
Terdapat segala info tentang kecantikan dan kesihatan anda boleh perolehi di dalam laman web ini, Jadi sekiranya anda ingin mengetahui apa yang terkini tentang kecantikan dan kesihatan dari tips senaman khusus untuk kesihatan wanita,kecantikan luar dan dalam serta banyak lagi,cuma klik sahaja

Tuesday, April 6, 2010

membuat ramalan

assalamualaikumsalam ukhwah...dah lama kita tak berkongsi info kan
ok kat sini ada web best tentang pelbagai jenis ramalan
sekadar ambil tahu sahaja

www.facade.com
Laman web yang menydiakan pelbagai jenis ramalan di antaranya TAROT, anda juga akan di ajar membuat ramalan sendiri dengan mengikuti panduan yang disertakan dalam web ini
menu yang paling di gemari adalah celebrities
klik menu untuk mendapatkan ramalan artis pujaan anda contohnya avril lavigne,paris hilton dan lain lain..menarik bukan?
www.powerfortunes.com
Laman web ini juga ada tarikan nya tersendiri, Ada banyak ramlan bintang dan real life testimonials dari pengguna laman web
ada juga artikel yang menyentuh tentang ramalan tangkal,benda yang di pakai untuk meramal atau memenuhi keinginan seseorang
Klik menu lucky charms untuk melihat barang barang yang di percaya boleh membawa nasib yang baik kepada anda
www.astrology.com
laman yang pasti menarik minta dan menghiburkan anda dengan seribu satu ramalan tentang apa yang bakal terjadi pada masa hadapan
suprise !
hanya klik menu prediction untuk mengetahui ramalan tentang diri kamu
Ada banyak ramalan yang menarik seperti menu lucky meter yang akan menerangkan ramalan pasangan yang bercinta,thap kewangan dan juga karier kamu
erm..hanya sekali klik macam macam ramalan yang ada